Najnovšie recenzie zo sekcie Bluetooth reproduktory
- spokojný, slúži na svoj účel
- dobrý sound aj bass
- výdrž baterky dostačujúca
nič
- velmi dobry zvuk
- silný zvukový výkon až 50 W
- odolnost voci vode
- bezproblemove pripojenie
- automaticke parovanie s telefonom po opatovnom spusteni reproduktoru
- dlha vydrz na bateriu
- skvela cena
- velmi pekny dizajn
- ak by existovala aplikacia s ekvalizerom k tomuto reproduktoru, bolo by to dokonale (avsak toto nepovazujem za negativum)
Lamax sounder 2 max je vyborny prenosny reproduktor, vzhladom na svoj vysoky vykon je relativne maly, co je obrovska vyhoda. Svojim zvukovym prejavom sa nenecha zahanbit ani proti radovo drahsim znackam.
S bluetooth reproduktormi znacky lamax mam len velmi dobre skusenosti a sounder 2 max ma nesklamal.
Reproduktor sounder 2 max ma velmi pekny dizajn, ovladanie je jednoduche a obsahuje 2 rezimy prehravania tzv. 3d rezim alebo super bass rezim (prepinanie pomocou tlacitka na zapnutie/vypnutie).
Reproduktor sa nabija pomocou usb c kabla, takze toto zariadenie dobijete rychlo a jednoducho kdekolvek.
Reproduktor sa hodi pre kazdu prilezitost či uz doma, na zahrade alebo na sprijemnenie vecera s kamaratmi.
- Ľahko vymeniteľná batéria
- Dobrý zvuk
- Absencia konektorov oproti staršej generácii má len 1xusbc
- Nemá 3,5mm Jack
- Hrá na môj vkus veľmi potichu
- Basy sú moc ,, zvláštne ,,
- Qualitny material a qualitne hraje.
- Dlha vydrž baterie
- Aj pri plnom vykone neskresluje a nechrči
- Najlepší vyber v pomere cena vykon kapacita baterie
- Tlačidla +- su spoločne na funkciu hlasitosti aj prepinanie skladieb
- Nabijačka nieje v baleni a max vykon nabijania je 2a takže sa to dlhšie nabija
Keby som si mal vybrať znova tak by to bol zas tento reproduktor
- Dobrý zvuk, kvalitné spracovanie, silné basy, váha primeraná výkonu, rýchle porovnanie, vodeodolnosť
- Mobilná aplikacia nastavenie ekvalizéra
- Jbl záruka kvality
Nemá usb vstup alebo sd kartu privítal by som aj rádio.
Žiadna super kvalita,no za tú cenu dobré.
- Fajn zvuk v malom balení
- Reproduktor ma hutný a čistý zvuk , pri polovičnej hlasitosti vyplní miestnosť zvukom
- Výdrž batérie . pri vyššej hlasitosti , napr pri vonkajšej hlasitosti výdrž slabšia
Pre mňa ideálny reprak, vyskúšal som viacero značiek a toto mi sadlo najviac, navyše sused má taký istý takže pri opekacke máme stereo
Skúšal som na tom rôzne žánre, najlepšie vyladené pre rock, ACDC a rôzne gitarovky hralo super, no ja hľadám niečo univerzalnejsie takže To bude asi niečo od bose...
Druhý Bose Minilink v rodine a je to pecka !! Nerozumiem, že ho prestali vyrábať...
- Super basy
super, odporúčam
- Kvalitna huďba
- vedel som čo kupujem,hifi to neni ale na zahradu sedi..
- žiadna
Reproduktor je malý, ale dostatočne hlasný. Za túto cenu odporúčam.
Reakcia značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení reproduktoru Niceboy RAZE Fusion. Pěkný den, Niceboy
- kvalitné
- kvalita
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »