Najnovšie recenzie zo sekcie Bluetooth reproduktory
- Čakal som lepšie basy za túto cenu. Osobne pre uspokojenie doporučujem doplatiť za drahší model.
Zvuk je neskreslený.
Má AUX.
- Velmi hlasny
- Dobra pripojitelnost
- Jednoducha obsluha
Vyborna alternativa oproti JBL reproduktorom. Za tretinu ceny ziskate v podstate rovnaky produkt ako z premiovej rady Bluetooth reproduktorov od znaciek ako JBL. Pricom kvalita hudby a hlasitost je porovnatelna
Reakcia značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení bezdrátového reproduktoru Niceboy Raze Origin 5 a přejeme fajn poslech. Pěkný den, Niceboy
Za cenu produktu výkon nadmieru spokojný.
- Som spokojná,hra dobre
- Jednoduchá inštalácia , spoľahlivý prenos hudobných súborov
Veľmi šikovný a ešte dobre hrá takze super produkt môžem len odporúčať
Zvuk je adekvatny cene. Zapinanie je pod gumenym krytom, pri kzdom zapnuti vypnuti musite kryt odstranit.
- dobre hrá
Uvidím ako dlho mi bude slúzit.
- Všetko v jednom - rádio, sd karty, usb, aux, bluetooth
- Dlhá výdrž
- Kvalita spracovania
- bohaté príslušenstvo
- kvalita zvuku
- Pri počúvaní rádia je potrebné mať zapojený kábel a to na spodku repráčika :( Trošku nedomyslené
Existuje viacero repráčikov, ale ani jeden momentálne nespĺňal moje požiadavky až na tento :)
Chcel som mať rádio a prehrávanie cez sd karty a aby bol praktický a nie veľký a mal dlhú výdrž a ta cena je len čerešnička na torte :) Za seba určite odporúčam a neľutujem kúpu.
- Zvuk kvalitný
- Prevedenie kvalitne
- Materiál
Vraj poslúži ako powerbanka ale nabije telefón možno 1% za pol hodinu takže to je zbytočne spomenutá funkcia .inak je skvelý.
Reakcia značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení reproduktoru Niceboy RAZE Radion 4 a přejeme fajn poslech.Pěkný den, Niceboy
Reprák hodnotíme výborně, jeho doručení proběhlo až moc rychle a v pořádku. Originál balení a příslušenství obsahovalo i samolepky Okay. Klíčenky a škrabku na sklo
JBL Charge 5
Pridané: 21. februára 2024
(naposledy upravené 21. februára 2024)
Zakúpený v elektroshock.sk
- Výdrž batérie
je kvalitný
je to to co som cakal
Kvalitný. Výborne hraje.
- _-*
- Cena vykon
Reakcia značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení reproduktoru Niceboy RAZE Fusion. Pěkný den, Niceboy
- V porovnaní z konkurenciou v tejto cenovej kategórii super.
- Mierne skreslenie zvuku v porovnaní z drahším JBL reproduktorom.
- Častá rezonacia zvuku,nieje jedno ako sa reproduktor položí.
- Klip je malý na bicykel je problém z pripevnením.
Zobrazujem 341 - 360 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Ďalšie »