Najnovšie recenzie zo sekcie Bluetooth reproduktory
- Pekne a čisto hraje
- Batéria slušne vydrží
Dokonale krásne, výborný zvuk, nedá sa na to prestať v prevádzke pozerať .
- Kvalitny zvuk
- Jednoduche ovladanie
- Dizajn
- Dobrá kvalita za primeranú cenu
- Veľmi dobrý bass, na domáce oslavy ako stvorené. Bezkonkurenčná cena. Veľmi milí zamestnanci pomohli naložiť aj do autá. Určite odporúčam Planeo. Ešte budem určite dokupovať mikrofóny k tomu. Ale to bude na ďalšiu recenziu, ktorá bude verím viesť k spokojnosti
Jbl nikdy nesklame plní očakávanie už nejaké skúsenosti mame s tou značkou určite odporúčame
- Na to že je to JBL tak hrá hrozne. Aj dosť slabo a zvuk jak z plechového sudu.
- Je to skvelý prístroj. Má pekný dizajn výborný zvuk je príjemné ovládateľný a je príkladom toho že aj za menej peňazí sa dá kúpiť dobrý výrobok.
- Skvelý zvuk,kvalitné FM rádio,Bluetooth pripojenie.Proste JBL nemá chybu.
- Nepoznám žiadnu nevýhodu.
Super reproduktor.
Vyhovujúci, trochu slabšie basy, ale to je vzhľadom na rozmery a váhu pochopiteľné.
kompatibilita a prepojenie s mobilom a TV bez problému.
výdrž baterky výborná
- Lacny
- FM tuner
- Pripojenie káblom k zdroju hudby
- Robí radosť (darček)
- Výdrž baterie
- Audio kábel 3.5 ja k možno použiť ako anténu pre lepší signal
- Hra celkom fajn (flip 6 to ale nie je)
- Slabý FM tuner
- Plechový "kryt" je možno narazuvzdorny, ale pri páde sa poskodi
- Vstupy, nabíjanie, atď umiestnené nelogicky na spodku zariadenia
- Ťažkopádne Multi ovladanie
- Vibrácie pri vysoké hlasitosti
Cena pomer výkon kvalita je celkom fajn, pri vedomí, že ma relatívne dlhu výdrž. Pre nenáročných užívateľov fajn produkt. Osobne by som si ho nekúpil. Na trhu sú horšie chrastitka odporúčam min. JBL flip 6 pre obstojny nenáročný a relativne výkonný zvuk.
Reakcia značky LAMAX
děkujeme za Vaši recenzi. Těší nás, že oceňujete cenovou dostupnost, výdrž baterie a funkce jako FM tuner a možnost připojení k audio zařízení. Vaše připomínky bereme v potaz jako důležitý podnět pro vylepšení budoucích modelů.
Vážíme si Vašeho názoru a věříme, že i přes některé nevýhody Vám produkt přinese radost z poslechu.
Děkujeme a přejeme hezký den!
Tým LAMAX
- Funguje bez problemov
Dobrá cena a kvalita
Kvalitné spracovaný reproduktor plne postačujúci pre posluch pri práci doma či v kancelárii. Fajnšmekri však uprednostnia sluchátka alebo reproduktory vo výrazne inej cenovej kategórii.
Reakcia značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení bluetooth repráku Niceboy Raze 3 Titan a přejeme fajn poslech. Pěkný den, Niceboy
JBL Flip 6
Radka Vrabelova
Pridané: 12. januára 2024
(naposledy upravené 12. januára 2024)
Zakúpený v planeo.sk
Pomer kvalita/cena výborná. Veľkosť/výkon úplne postačuje na počúvanie resp. pozeranie v menšej domácnosti. Pekný zvuk. Dizajnovo/farebne pekný repráčik. Možnosť prepojiť s iným takýmto reproduktorom. Je možné ho zavesiť ho na vhodné miesto. Vode / prachuodolný. Spoľahlivá značka.
- Zvuk je veľmi kvalitný a hlasitosť top (ozvučí aj otvorený priestor ako keby tam bol koncert)
- Materiál je kvalitný a nevyzerá že by sa ľahko poškodil
- Možnosť zapojiť mikrofón a gitaru a celkom dobre rozrobiť zábavu
- Appka ktorá spoľahlivo a staiblne funguje (x nastavení)
- Ťažký ale niekedy je to výhoda :D
- Equalizer z vrchu má význam len ak je zapojený mic alebo gitara a teda je to zbytočne na vrchu repráku... mohlo byť skryté. Nastavenie zvuku len cez appku na mobile.
Sencor SSS 6502 HYPE
Pridané: 10. januára 2024
(naposledy upravené 11. januára 2024)
Zakúpený v planeo.sk
- Za málo peňazí veľa muziky
- Neviem
žiadna
- BT,ulozenie pre iPhone
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »