Najnovšie recenzie zo sekcie Bluetooth reproduktory
Bose SoundLink Flex
Pridané: 28. augusta 2024
(naposledy upravené 28. augusta 2024)
Zakúpený v Smarty.sk
Super kompaktny reproduktor so skvelym zvukom. Jasne ze nemozeme ocakavat nejake sialene velke vykony z tohto maleho reproduktoru ale hra krasne a cisto. Da sa sparovat este z druhym reproduktorom od soundlink serie pre este lepsi zvuk (stereo).
Viem ze v tej cene mozme mat nieco ine ale BOSE ma este nikdy nesklamal. Mam este dalsie produkty tejto znacky a som s nimi velmi spkojny. Urcite odporucam
- Krasny zvuk
- Hra dostatocne nahlas
- Vydrzi 24 hodin hrat ak to neprehanate s hlasitostou a stav baterie vidite priamo na repraku bez nutnosti nieco stlacat alebo hladat v apke.
- Kvalitne spracovanie
- Stylovy design
- Genialne jednoduche ovladanie
- Dost dlho sa nabija, ale vobec to nevadi, hra aj popri nabijani
- V rozsahu hlasitosti 10 - 80% je zvuk krasne cisty, nie je umelo prebasovany, basy, stredy aj vysky su dobre vyvazene uz v zakladnom nastaveni nepotreboval so nic upravovat ekvalizerom
- Hra naozaj stereo rovnako zo vsetkych stran okolo repraku, je jedno kde ho polozite alebo ako ho nasmerujete
- Pri maximalnej hlasitosti sa uz straca kvalita zvuku, ale realne som nepotreboval vyuzit hlasitost viac ako na 75% pri ktorej bol stale OK
- Nema rychlonabijanie ale vie hrat aj popri tom ako sa nabija
- Dost vysoka cena
Spĺňa všetko čo som od toho produktu očakával...som spokojný.
- výborný zvuk
- tak mala krabicka a taky super zvuk
JBL je znacka na ktoru sa da spolahnut. V malom tele naozaj prekvapivo dobry zvuk.
- Sila zvuku vs. velkost
- Dizajn
- Lahke sparovanie s rovnakym reprodutorom do sterea
- Rychle pripajanie a spustanie
- Bez sumu -hra cisto.
- Pri nizkej hlasitosti znie prilis hlboko
- Nema vstavany prehravac USB alebo SDcard
- Stale treba pracovat s equalizerom
Bez aplikacie Sony music center ani krok.
Tam sa da zvuk korigovat plus odporucam prehravac s equalizerom. So zvysujucou sa hlasitostou niekde do pol znie zvuk vyvazene. Potom stupa hlasitost basy zanikaju.
Pri prvom spusteni bez nastavenia bol zvuk huhnavy-treba sa s tym pohrat. Neodporucam ludom, ktory chcu repracik pustit a nic neriesit.
xxxx
JBL PartyBox 110
Pridané: 25. augusta 2024
(naposledy upravené 25. augusta 2024)
Zakúpený v planeo.sk
Batéria nevydrží toľko koľko bolo písané
Perfektný zvuk a dobrý výkonný reprák do vrecka.
- Dobrý zvuk, pekný dizajn, veľa konektorov.
- Apsolútne nevyhovujúce umiestnenie konektorov, softvér.
Pekný vzhľad a zvuk, ale všetko kazí konštrukčné riešenie umiestnenia konektorov. Najväčší nedostaok je však to,že pri každom zapnutí je hlasitosť asi na 50 %, čo je úplne proti logike.
Reakcia značky Niceboy
Děkujeme za recenzi a hodnocení reproduktoru Niceboy RAZE Radion 4 a přejeme fajn poslech.Pěkný den, Niceboy
- Neskutocny zvuk, silny, mohutny, basovy, mikrofony detto, koncertovy zvuk hlasu, odporucam!
- Má to FM Rádio,Bluetooth,A Prehrávanie Pesničiek Cez USB Kľúč.
- Žiadne
Mne Tento Produkt Vyhovuje, A Som S Ním Spokojný.A Odporúčam Tento Produkt Ostatným Zákazníkom.
- Dobré dielenské prevedenie
- Malé rozmery a hmotnosť
- Vysoký výkon na tak malé rozmery
- hra to vyborne
- pekny vzhlad
- nabijanie cez klasiku usb c
pekny a relativne vykonny BT repro za dobru cenu, kto nehlada nic profi tak toto mu bude urcite bohate stacit, navyse pre fajnsmekrov to na oboch stranach ledkovo svieti a blika :D
- Výdrž batérie
- Basy
- LED podsvietenie
- Plastové telo
- Slabý mikrofón
Reproduktor nesklamal svojou výdržou ani na chate, ani na splave rieky, any ku domácemu kinu. Zvuk je taktiež čistý a ja , ako človek, ktorý miluje DnB, tak naozaj kladne hodnotím Bass+ funkciu. Jediná nevýhoda reproduktoru je, že je celý plastový a pôsobí lacno. Za tú cenu je to ale pochopiteľné a dokáže konkurovať aj drahším konkurentom (zvukom, nie dizajnom). Karaoke nefunguje úplne dobre, zvuk z mikrofónu je oproti hudbe veľmi potichu.
- Designove prevedenie
- meniace sa svetielka
- rýchle pripojenie na blutooth
- popruh
- Mikrofón má hroznú kvalitu
- chýba displej
- Váha, je dosť ťažký
Reproduktor Lamax Party Go1 vrelo odporúčajú. Zvuk je krásne čistý, ale nesmiete ho mať úplne na maximum. Výdrž batérie je veľká, avšak podľa výrobcu zvládne až 20 hodín, ale bez svetielok a s maximálnou hlasitosťou 40℅. Blutooth pripojenie je rýchle, nemali sme žiadny problém. Mikrofón je skôr pre zábavu alebo pre deti na hranie. :) Chýba mu nejaký displej, aby ste videli napríklad aká pesnička hrá atď.
- ľahké spárovanie
- čistý zvuk
- dlhá výdrž batérie
- režimy podsvietenia
- pripojenie mikrofónu, ktorý je súčasťou balenia
- možnosti pripojenia (BLT, USB, jack)
- textilný popruh pre pohodlnejší transport
- rozmery (je pomerne veľký)
Jedným slovom ODPORÚČAM! Z reproduktora sme všetci nadšení, a hoci ho máme doma len pár dní, stal sa skvelým spoločníkom. V porovnaní s menšími reproduktormi má perfektný zvuk a tiež úctyhodnú výdrž. Spárovanie s telefónom bolo intuitívne a prebehlo v poriadku. Pre večerné akcie oceňujem aj 3 režimy podsvietenia, ktoré sa dajú stlmiť a/alebo prepnúť na divokejšie blikanie. Počas dňa naopak oceňujem, že sa táto možnosť dá úplne vypnúť. Baví nás aj možnosť pripojenia mikrofónu, dá sa využiť pri väčších akciách a oslavách, kde sa hodí vyššia intenzita reči, alebo pri rôznych firemných a verejných podujatiach. Textilný remienok, vďaka ktorému je to potom len ďalšia premyslená vychytávka, ktorú reproduktor má.
Reakcia značky LAMAX
děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jste s naším produktem spokojena.
Přejeme pěkný den.
S pozdravem
Tým LAMAX
- Ľahký
- Odolný voči prachu a vode
- Popruh na rameno, zavesenie
- Ovládanie cez mobilnú aplikáciu
- Perfektný zvuk
- Kábel od mikrofónu by mohol byť dlhší poprípade bezdrátový
Začnem zvuk reproduktora. Je úplne úžasný mala som možnosť vyskúšať aj iné reproduktory od iných značiek a s týmto sa nedá porovnať. Nádherne hrá, aj keď je hlasitosť na plnej úrovni. Batéria vydrží nabitá naozaj dlho a dá sa použiť na nabíjanie iných vecí, napríklad telefónu alebo žiarovky v stane. Pripojenie cez Bluetooth 5.3. A tiež cez kábel. Skvelý výkon a technológia LAMAX BeatBass pre fantastický výkon basov pri hudbe aj filmoch. V balení už nájdete aj mikrofón, ktorý s reproduktorom krásne spolupracuje a je úžasne rozumieť, čo hovoríte alebo spievate, dokonca cez neho môžete telefonovať, čo je suprová vec. Reproduktor má 3 režimy led osvetlenia, ktoré je v noci naozaj nádherné, ale pokojne ho môžete vypnúť. Moji synovia a manžel si naozaj užívajú, že si môžu spievať svoje obľúbené pesničky je to naozaj skvelá zábava pre celú rodinu. Ak máte radi karaoke, odporúčam ho všetkými desiatimi. Je super, že v balení nájdete aj široký popruh na rameno alebo na zavesenie.
- Dobrý zvuk
- Výdrž batérie
- Dosah signálu
- Je trochu ťažší
Na to že Lamax je čína, jeho kvalita ma dosť prekvapila. Spárovanie s telefónom aj káblom bolo okamžité a bezproblémové. Dosah signálu mi dáva po celom dome. Na záhrade nechám telefón, kde mi končí wifi (youtube) a reproduktor hrá vzadu na záhrade úplne v pohode. Reprák je trochu ťažší, vďaka čomu má veľkú výdrž batérie. Po 2 týždňoch každodenného používania som na 70 % batérie. K reproduktoru sa nedá pripojiť kábel, takže dúfam, že batéria po roku neodíde. Zvuk na 320 kbps MP3 bez zapnutého BASS boostu prehráva DNB a iné EDM veľmi dobre. Basy na viac sú skôr na škodu. FLAC z nich znie divne. Neviem, aká je prenosová rýchlosť bluetoothu,či to stíha, ale ani po vyladení ekvalizérov zvuk za veľa nestál. Celkovo som s reproduktorom veľmi spokojný.
- Zvuk
- Hlasitosť
- Design
- je prenosný
- žiadne som nenašla
Absolútne skvelý reprák!!! Je dokonalý na doma aj na cesty, hrá výborne, basy majú grády, svetlá krásne svietia do rytmu a o mikrofóne ani nehovoriac to je super doplnok, len teda mikrofón je iný ako na všetkých fotkách od predajcov...výdrž batérie je tiež super a pripojenie cez bluetooth je rýchle a funkčné :)...
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »