Najnovšie recenzie zo sekcie Bluetooth reproduktory
mám rád masívne reproduktory, lebo viem že hrajú basy kvalitnejšie ako tie ľahké. Nestihol som vyskúšať všetky funkcie, ale prvý dojem je veľmi dobrý.
Reakcia značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení bluetooth repráku Niceboy Raze 3 Titan a přejeme fajn poslech. Pěkný den, Niceboy
S produktom som už mal skúsenosti, splnil moje očakávanie, som spokojný.
- Výborný zvuk
Je to dar. S JBL dobre skusenosti.
- zvuk na cenu ok (15e)
- kvalitne spracovanie
- Veľmi kvalitný zvuk
JBL Clip 4
Pridané: 14. decembra 2023
(naposledy upravené 14. decembra 2023)
Zakúpený v Alza.sk
malý ale šikovný
Veľmi kvalitný
- Cisty zvuk
- kompaktnost
- aplikacia na nastavenie reproduktoru
Ok.
Spokojnosť, dobrá výdrž baterie
- Super spracovana mašinka ktorá ešte suprovejsie pumpuje zo seba hudbu radost počúvať
Reakcia značky LAMAX
děkujeme za Vaši recenzi, velmi nás těší Vaše spokojenost s naším výrobkem.
- Výkon
- Výdrž batérie
- Basy
- Kvalita spracovania
- Trochu vyššia hmotnosť
Hneď po vybalení reproduktora som bol nadšený dizajnom a kvalitou spracovania. Po zapnutí reproduktora a bluetooth sa môj telefón pripojil k reproduktoru rýchlo a bez akýchkoľvek problémov, po úspešnom spárovaní ma nadchla kvalita zvuku a bočné membrány sú úžasné, výdrž batérie je na veľkosť reproduktora viac ako pôsobivá, ale kvôli výdrži batérie je reproduktor ťažší, ale nie je to nič, čo by ovplyvňovalo kompatibilitu, pretože na uľahčenie prenášania reproduktora je v balení popruh, preto nie je problém ho vziať na akúkoľvek párty a oslavu
Reakcia značky LAMAX
děkujeme za Vaši recenzi produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnoval.
Přejeme pěkný den.
Tým LAMAX
na podcast super ale nie na hudbu
Som nadmierou spokojný slovo dodržali ako sľúbili vrelp oporucam, budúcnosti určite si niečo znova objednam .je to vidieť jeho stranu seriózne jednanie ako sa patrí,tak znova sa opakujem vrelo oporucam internetovú stránku ala.sk
- Pekne hrá, som spokojná, určite ho využijem aj ja, kupovaný 9rocnemu synovi
- Zvuk, výdrž batérie, kompaktnosť
- Jednoduché ovládanie
- Je ťažší než som myslela
Úprimne som vôbec nevedela, čo mám od repráku čakať. Áno, čítala som popis, vyzeral dobre, ale naživo je to niečo iné. Za nás môžem povedať, že je to pecka, je tak akurát veľký, zmestí sa všade, mikrofón funguje tiež celkom dobre, je super, že aj bez hudby sa dá použiť na moderovanie akcie. Farebné efekty sú super a možnosť prehrávania z viacerých zdrojov je top ??!! Čo mi veľmi vyhovuje je dlhá výdrž batérie po nabití a tiež rýchlosť nabíjania. Taktiež možnosť použiť ho ako powerbanku. Za mňa jednoznačne spokojnosť a odporučím ho asi každému. Verím, že si nájde miesto v každej domácnosti, najviac v izbe teenagera ?
- design
- zvuk
- mikrofón
- podsvietenie
- basy nestíhajú a škrípu
LAMAX - PartyGo1 nás nadchol, má naozaj vydarený design, zaujme dospelých aj deti - svietiacimi očami, mikrofón je super na domáce karaoke, podsvietenie je veľmi pekné, basy sú naozaj veľmi výrazné, pri vyššej hlasitosti škrípe a je to nepríjemné, inak nemám čo vytknúť
- Prenosný
- držiak na rameno
- moderný dizajn
- nemá žiadnu tašku
- hmotnosť
Lamax PartyGo1 je vysoko kvalitný prenosný reproduktor. Som majiteľom už dvoch a tento je zo všetkých troch najlepší.
Kvalita zvuku zodpovedá cene výrobku, ktorá sa niekomu môže zdať vyššia, ale naozaj zodpovedá kvalite. Zvuk je krásny, čistý, basy nie sú umelé.
Výdrž batérie bola naozaj niečo okolo 20 hodín. Vodeodolnosť som bohužiaľ nemohol otestovať, keďže sme reproduktor používali v interiéri. Mikrofón nám zabezpečil naozaj zaujímavú párty s karaoke. Led podsvietenie je super najmä večer. Vyskúšali sme ho aj ako powerbanku.
Celkovo hodnotím veľmi pozitívne. Určite sa oplatí kúpiť.
Reakcia značky LAMAX
děkujeme za Vaši recenzi, velmi nás těší Vaše spokojenost s naším výrobkem.
Tým LAMAX
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »